Om oss

Om företaget

Vi är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel, trädgårdsanläggning, bygg och renovering. Stockholm är vårt främsta arbetsområde.

Vi riktar främst in oss mot bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i olika storlekar. I vår organisation finns många kompetenta yrkesmän som kan erbjuda fastighetsservice av ett flertal olika slag. Teknisk, ekonomisk förvaltning, fastighetsdrift och fastighetsservice.

Dessutom har vi en stark och modern maskinpark som ger oss kapacitet att hjälpa bostadsrättsföreningar, samfälligheter och företag att förbättra större ytor. Snöröjning, halkbekämpning, samt teknisk och yttre skötsel ingår i detta.

Pooler, plattor och trädäck – vi gör det mesta

Bland våra anställda finns många  års erfarenhet och stora kunskaper på många områden: trädgårdsskötsel, sten och plattsättning, poolanläggning och byggnation av trädäck och orangerier. Hos oss finns också duktiga hantverkare som behärskar  målning, tapetsering, bygg och renovering med mera.

Vi har lång erfarenhet och stora kunskaper om teknisk förvaltning och vet hur man vårdar och förvaltar en fastighet på bästa sätt, och bevarar dess värde. Vi arbetar på ett framtidsinriktat sätt och ger fastighetsägaren förslag på förebyggande åtgärder som kan öka fastighetens värde. Vi lägger upp en förebyggande drift- och underhållsplan.

Vi hjälper till med fastighetens ekonomi

Vi är även erfarna när det handlar om att hjälpa fastighetsägare att uppnå en god ekonomi.

Alla våra medarbetare är välutbildade och certifierade inom sina respektive områden.

Personalen är handplockad för sitt engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Våra främsta värdeord är punktlighet, ärlighet, serviceanda och ansvar.

Kompetent skötsel höjer värdet på din fastighet