Om oss

Om företaget

Vi är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel, trädgårdsanläggning, bygg och renovering. Stockholm är vårt främsta arbetsområde.

Vi är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel, bygg och renovering. Stockholm är vårt främsta arbetsområde. Sekes är ett ungt företag som grundades 2018 – men trots det har vi en lång och gedigen erfarenhet inom byggbranschen.

Vi är med dig hela vägen

Vi vill vara din samarbetspartner hela vägen. När bygget är klart är vi kvar hos dig och fortsätter att sköta om fastigheten. Vi skottar snö, renoverar köket och slipar golvet. Vi tar helt enkelt helhetsansvaret för vårt jobb och din fastighet. Blir det något problem så tar vi totalansvaret och ser till att allt åtgärdas utan diskussion.

Vi riktar främst in oss mot bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare i olika storlekar. I vår organisation finns många kompetenta yrkesmän som kan erbjuda fastighetsservice av ett flertal olika slag. Teknisk förvaltning, fastighetsdrift och fastighetsservice.

Pooler, plattor och trädäck – vi gör det mesta

Bland våra anställda finns många  års erfarenhet och stora kunskaper på många områden: trädgårdsskötsel, sten och plattsättning, poolanläggning och byggnation av trädäck och orangerier. Hos oss finns också duktiga hantverkare som behärskar  målning, tapetsering, bygg och renovering med mera.

Vi har lång erfarenhet och stora kunskaper om teknisk förvaltning och vet hur man vårdar och förvaltar en fastighet på bästa sätt, och bevarar dess värde. Vi arbetar på ett framtidsinriktat sätt och ger fastighetsägaren förslag på förebyggande åtgärder som kan öka fastighetens värde. Vi lägger upp en förebyggande drift- och underhållsplan.

Alla våra medarbetare är välutbildade och certifierade inom sina respektive områden.

Personalen är handplockad för sitt engagemang och intresse för fastighetsförvaltning. Våra främsta värdeord är punktlighet, ärlighet, serviceanda och ansvar.

Kompetent skötsel höjer värdet på din fastighet