Fastighetsskötsel Stockholm

En helhetslösning för din fastighet

Fastighetsskötsel

ETT FLERTAL KOMPETENTA TJÄNSTER INOM FASTIGETSSKÖTSEL

Kompetenta hantverkare

Att välja fel hantverkare kan bli en kostsam historia. Ett felaktigt utfört arbete kan skapa problem och kostnader som fastighetsägaren kan få betala för ett bra tag. Vi utför alltid våra besiktningar med godkända startintyg och anlitar endast hantverkare med dokumenterad kunskap och erfarenhet.

trädgård

Mark- och trädgårdsskötsel

Vi kan hjälpa dig att få en prunkande och välskött trädgård. Av våra erfarna trädgårdsmästare kan du få goda råd på vägen mot en vacker grönska. Vi tar hand om plantering av buskar, häckar och blommor, beskär eventuella träd, klipper gräset, rensar ogräs med mera. Vi tar helt enkelt hand om din trädgård. På vintern kan vi hjälpa till med att röja bort snö vid behov.

Servicebilar och maskiner

Vår maskinpark är modern och effektiv. Förutom servicebilar har vi egna trädgårdsmaskiner som är avsedda just för fastighetens trädgård och en plogbil för undanröjande av snö på vintern. Vi kan ta ansvar för att innergården och fastighetens parkering sköts om året runt.

Badrumsrenoveringar

Vi kan även genomföra badrumsrenoveringar, både för enstaka lägenheter eller för en hel fastighet. Nivån bestämmer du. Vi genomför renoveringar från standardnivå till rena lyxvarianter. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Reparationer och ombyggnader

Vi kan ta ett helhetsansvar för ett flertal ombyggnationer och reparationer som kan bli aktuella i en fastighet. Behöver du hjälp på specialområden som el och vvs så kan vi hjälpa till med kontakten med duktiga hantverkare. Vi har ett brett nätverk av duktigt yrkesfolk som kan utföra det mesta till rimliga priser. Till exempel kan vi utföra nödvändiga byggprojekt åt våra kunder; såsom stambyten, omläggningar av tak och byte av system för sophantering eller bistå med byte av värmecentral och ombyggnation av tvättstugor.

Fuktskador

Fuktproblem är inget man vill ha i en fastighet. Om fukt inte åtgärdas i tid, kan det uppstå betydande skador. En regelbunden översyn av fasaden är grundläggande så att man kan försäkra sig om att fukten inte kryper in i väggarna. Vi kan både utföra fuktbesiktning och hantera eventuella skador som fukten kan orsaka.

Besiktning av tak

Det svenska klimatet, med kalla vintrar och stormar, kan gå hårt år taket. Ett läckande tak kan i sin tur skapa fuktproblem. Vi kan utföra regelbundna takbesiktningar, som både kan spara energi och pengar i det långa loppet.

Kompetent skötsel höjer värdet på din fastighet!